skip to Main Content

De aanmelding

Nadat ik in januari 2020 voor mezelf de knop had omgezet om iets aan mijn gewicht te gaan doen ben ik eerst nog naar een diëtiste bij mij in de buurt gegaan (www.sambu.nl). Dit was een vereiste voor de aanmelding voor het maagverkleiningstraject. Samantha heeft me goed geholpen om inzicht te krijgen en structuur te krijgen in mijn eetpatroon. Na een aantal maanden heb ik een verslag van haar gekregen en deze heb ik bij mijn aanmelding gedaan voor de maagverkleining.

Tevens heb ik ook nog een gesprek gehad bij mijn huisarts hierover en die heeft mij digitaal doorverwezen / aangemeld voor het traject.

Ik heb gekozen voor Vitalys, (www.vitalys.nl) omdat ik hierover goede berichten heb gehoord en alles wat ik bij hun op de website las sprak mij aan. Door een heel voortraject (met een psycholoog en diëtist) te volgen (is verplicht) wordt je goed voorbereid op de operatie en je leven na de operatie. Na de operatie moet je ook nog een natraject volgen om je zo goed mogelijk aan je nieuwe levensstijl te leren wennen en houden.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top