skip to Main Content

Het voortraject

Nadat ik groen licht had gekregen na de screening duurde het nog even voordat het voortraject startte. In principe start het voortraject circa 6-7 weken voor je operatiedatum om het zo goed mogelijk aan te laten sluiten.

In verband met alle Corona maatregelen was het nog de vraag hoe ons voortraject van start zou gaan, maar gelukkig mochten we naar Velp komen om daar het voortraject te volgen. Het voortraject bestaat uit 5x een wekelijkse bijeenkomst met je groepsgenoten (maximale groepsgrootte 12 personen) en een dergelijke bijeenkomst bestaat uit 2 delen. Het ene deel is met een psycholoog en het andere deel is met een diĆ«tiste. Onze dag was woensdag en dan de middag, dus kon s’ochtends nog werken en rond de middag in de auto richting Velp.

Op 14 oktober 2020 was het zover, de eerste groepsbijeenkomst van het voortraject. Tijdens deze bijeenkomst leerde ik ook mijn groepsgenoten kennen en met deze groep volg je dan het gehele voor- en natraject.

Alle bijeenkomsten waren interessant en leerde je toch weer enkele dingen. En de laatste bijeenkomst is ook een bijzondere want toen mocht een naaste mee om te zien hoe het er tijdens zo’n bijeenkomst aan toe gaat en waar we het over hebben gehad. Ik had mijn vader meegenomen en die vond het ook interessant.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top