skip to Main Content

Home sweet home

Na een kleine week bij m’n vrienden te hebben gebivakkeerd en goed verzorgd te zijn –waarvoor enorm bedankt! hou van jullie– ben ik door ze op zaterdag de 23e weer lekker naar huis gebracht. Verlangde toch wel weer naar mijn eigen bed, mijn eigen spullen, eigen vertrouwde stekje.

Na een bakkie koffie gedaan te hebben zijn ze weer naar huis gegaan en ben ik even op de bank geploft. Maar niet lang gezeten, ik dacht, kan de koelkast wel even schoonmaken, er zit nu toch niet veel in. Stond nog wel een hoop bier in, dat er meteen maar uitgehaald, mag nu toch geen prik meer… Zo gezegd zo gedaan, de koelkast lekker uitgesopt en opnieuw ingeruimd. Daarna dacht ik, kan ook nog wel even een wasje draaien dus de was nog even gedaan. Kwam er achter dat ik eigenlijk geen vlees meer had in de vriezer voor het avond eten, dus dacht, ga nog even naar de supermarkt (circa 1 km lopen hier vandaan). Maar achteraf had ik dat beter niet kunnen doen, was allemaal even iets te veel… Was aardig bekaf toen ik weer thuis was van het boodschappen doen. ’s Avonds helemaal niets meer gedaan en lekker op de bank gehangen. De volgende dag, de zondag, ook niets gedaan, even bijkomen 😉

Dit was een wijze les, rustig aan doen en niet te snel van alles willen doen. Er is toch heel wat gebeurt in mijn lichaam, moet daar echt rustig van bijkomen.

De eerste nacht in mijn eigen bed was ook heerlijk! Heerlijk geslapen en goed uitgerust wakker geworden. Zondagmorgen een half bakje yoghurt als ontbijt en daarna een bak thee en de hele dag een beetje tv gekeken en achter de laptop gezeten, heerlijk.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top