skip to Main Content

Nietjes verwijderd

Afgelopen donderdag, 28 januari 2021, had ik een afspraak bij de huisarts voor het verwijderen van mijn nietjes. Binnen onze groep waren nogal wat verschillen in de hoeveelheid nietjes die iedereen had. Hieruit konden we concluderen dat ik geen zuinige chirurg had, want ik had totaal 23 nietjes in mijn buik zitten verdeeld over de 5 sneetjes. De twee buitenste sneetjes hadden elk 4 nietjes en de andere 3 sneetjes hadden allemaal 5 nietjes. Maar er waren ook groepsgenoten die maar 2 of 3 nietjes hadden per sneetje. Maar goed, maakt niet uit, de wondjes zijn heel mooi genezen en ben blij dat ik van de nietjes verlost ben. Ze begonnen toch wel wat te trekken en te jeuken.

Ik ben naar de huisarts gelopen, die zit hier op een kilometer afstand, dus dat ging makkelijk. Was alleen k.. weer, dus maar een paraplu gepakt en die kant op gewandeld. Het stelde eigenlijk niets voor, de nietjes verwijderen. Vanuit het ziekenhuis had ik een speciaal tangetje meegekregen, die moest ik aan de huisarts geven. Met dat tangetje kwamen ze zo los en eigenlijk zonder pijn konden ze worden verwijderd.

Mijn bloeddruk is ook nog door de huisarts gemeten, in het ziekenhuis bleef deze aan de hoge kant. Maar mijn bloeddruk was nu al wel een stukje lager dan in het ziekenhuis, maar nog wel aan de hoge kant. Maar omdat ik nu toch aan het afvallen ben en daarmee als het goed is de bloeddruk ook naar beneden gaat, is besloten door de huisarts dat ik er geen medicijnen voor hoef te slikken, maar dat ik over drie maanden een half uurs meting moet komen doen in de huisartsen praktijk. Helemaal goed, moet zelf in de tussentijd de bloeddruk ook nog in de gaten houden (heb zelf een meter, die alle gegevens in een app zet) en als die weer omhoog gaat moet ik aan de bel trekken, maar verwacht eigenlijk dat hij langzaam aan naar beneden gaat…

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top