skip to Main Content

Hoi, ik ben Martijn van der Heijden, op het moment van schrijven 40 jaar en vrijgezel. Ik kan wel zeggen een echte levensgenieter en doe maar normaal dan doe je gek genoeg.

Opgegroeid in Ermelo op de Veluwe en daar ook naar de basisschool en het voortgezet onderwijs (Havo) gegaan. Toen door naar het mbo in Ede waar ik met de bus heen ging 2 jaar lang. Toen werd het tijd om op kamers te gaan, want ik ging naar Deventer, HBO Milieutechniek. Daar een kamer gevonden redelijk in het centrum en heb daar circa 4 jaar gewoond. Daarna een huisje toegewezen gekregen in Deventer en ik ging aan het werk in Zutphen. In de tussentijd verhuisd naar Zutphen, kreeg daar een nieuwbouw woning in een nieuwe wijk. Daar met veel plezier gewoond. Op een gegeven moment een baan in Putten gevonden en wilde op zich ook wel weer terug richting Ermelo. Helaas in Ermelo geen woning kunnen vinden maar in Harderwijk wel en daar woon ik nu alweer ruim 10 jaar. Ondertussen nog wel wat banen gewisseld om uiteindelijk weer bij de werkgever in Putten terecht te komen waar ik tot op heden met veel plezier werk.

In de voorbije jaren genoten van alles, eten, drinken etc. Wat er tot heeft geleid dat ik op een gegeven moment gezegd heb, genoeg is genoeg. Voor mijn werk moet ik jaarlijks medisch gekeurd worden en het gewicht was elk jaar minimaal 5 kilo meer…. In januari 2020 heb ik tegen mezelf gezegd, dit wil ik niet meer en wil naar een gezondere ik. Enkele vrienden van me hebben een maagverkleining gehad omdat het hun zelf ook niet meer lukte om op een gezond gewicht te komen. Dit heeft me aan het denken gezet. Heb diverse pogingen gedaan om af te vallen; van strenge diĆ«ten tot shakes etc. Maar zodra je weer stopte ermee vlogen de kilo’s er dubbel zo hard aan. Toen heb ik de knoop doorgehakt en mezelf aangemeld bij Vitalys, kliniek voor overgewicht en toen is het balletje gaan rollen en ben ik het traject in gegaan. Onder blogs lees hoe dit is verlopen en momenteel verloopt.

Back To Top